Retourneren

Indien u een artikel wilt ruilen of de bestelling wilt annuleren dan kan dit altijd binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag, na de dag van aflevering van de bestelling.

GLS VERZENDING

U neemt contact op met onze medewerkers via het email adres sales@bodilson.com. Vermeld uw factuurnummer en adresgegevens in uw email. U ontvangt een retour etiket van de GLS. De GLS haalt de goederen retour. Zodra het artikel goed retour is ontvangen, onbeschadigd en bij voorkeur in de originele verpakking verpakt, wordt het aankoopbedrag teruggestort. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

GROOT TRANSPORT

Bij groot transport worden retourkosten in rekening gebracht. Deze bedragen € 100,- . U kunt u mail sturen naar onze medewerkers via het email adres sales@bodilson.com. Vermeld uw factuurnummer en adresgegevens in uw email. U wordt binnen enkele dagen gecontacteerd door onze logistiek partner om een afhaalopdracht in te plannen. Indien wij het meubel goed verpakt, ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangen, storten wij het aankoopbedrag minus €100,- retourkosten aan u terug. Groot transport is van toepassing indien het meubel (bank, eetkamertafel, eetkamerstoelen, fauteuil, kast, tv-meubel etc) met een meubelvervoerder bij u is aangeleverd, middels een bus of vrachtwagen.