Algemene voorwaarden

                                                                          PDF/Printen Algemene voorwaarden

 

ARTIKEL 1 - WEBSHOP

1.1. De webshop van Bodilson is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. KvK-nummer: 08059229 BTW-identificatienummer: NL802242960B01. Op onze website vindt u onze contactgegevens.

1.2. Onze webshop is voorzien van een SLL-Certifcaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.

1.3. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

1.4. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.5. De webshop heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, om zich in te dekken tegen eventueel onterechte aansprakelijkheid die er wordt geclaimd door een klant.

1.6. Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan onze medewerkers u graag te woord.

 

ARTIKEL 2 - VERZENDING

2.1. In de afrekenmodule in de webshop kunt u zien welke verzendkosten voor het betreffende artikel van toepassing zijn. 

1. Accessoires tot een aankoopbedrag van €75,- geschikt om per GLS te versturen. Verzendkosten €6,95

2. Kleinmeubelen zoals bijzettafels, poe es etc geschikt om per GLS te versturen. Verzendkosten € 9,95.

 

ARTIKEL 3 - BEDENKTIJD, RUILEN, RETOURNEREN

3.2. ANNULEREN / RUILEN: Indien u een artikel wilt ruilen of de bestelling wilt annuleren dan kan dit altijd binnen 30 dagen na a evering van de bestelling. De termijn van 30 dagen gaat in op de dag, na de dag van levering van de bestelling.

3.3. GLS VERZENDING U neemt contact op met onze medewerkers via het email adres sales@bodilson.com. Vermeld uw factuurnummer en adresgegevens in uw email. U ontvangt een retour etiket van de GLS. De GLS haalt de goederen retour. De kosten voor het retour sturen bedragen € 6,95 en zal in mindering worden gebracht op het terug te ontvangen bedrag. Zodra het artikel goed retour is ontvangen, onbeschadigd en bij voorkeur in de originele verpakking verpakt, wordt het aankoopbedrag teruggestort. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. 

 

 

ARTIKEL 4 - DE OVEREENKOMST

4.1. De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer hij de webwinkel heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via iDEAL of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van 30 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betre ende product.

4.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het bevestigen van de bestelling.

4.3. U bent als klant verplicht uw betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvangt u van ons een herinnering. Heeft u na 14 dagen nog steeds niet betaald, dan worden er kosten in rekening gebracht. Mocht u na verschillende aanmaningen de verschuldigde vordering nog steeds niet voldaan hebben, dan zullen wij de incasso uit handen geven aan een incassobureau.

4.4. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een bevestiging per email van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.

4.5. Wij zijn aan u verplicht het product of artikel binnen 30 dagen aan u te leveren, tenzij de levertijd anders staat aangegeven. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

4.6. De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan een levering in Nederland. De kosten die voor een verzending naar een adres in het buitenland in rekening worden gebracht, zijn voor u zichtbaar wanneer u tot de aankoop van het product overgaat.

 

ARTIKEL 5 - DE PRIJS

5.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer u het product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen.

5.2. Wanneer u ons machtigt om automatisch een bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven, bent u verplicht ons een juist rekeningnummer door te geven. Misbruik of fraude wordt bestraft en gemeld bij de instanties die daarvan op de hoogte moeten zijn. Daarnaast wordt er aangifte gedaan bij de politie.

5.3. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. Zet- en drukfouten onder voorbehoud. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

5.4. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

 

ARTIKEL 6 - KLACHTEN EN GARANTIE

6.1. Klachten over de levering dienen in eerste instantie per email aan ons gemeld te worden via info@coming.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zullen dan met de desbetre ende bezorger contact opnemen betre ende de levering van het product. Uiteraard doen onze bezorgers hun uiterste best om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren.

6.2. Klachten over het product zelf, dienen per email aan ons gemeld te worden. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Wij zullen voor u contact opnemen met de fabrikant of groothandel en zullen hierin voor u bemiddelen als tussenpersoon. Indien het binnen onze mogelijkheden ligt zullen wij het probleem zelf voor u oplossen.

6.3. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk. Nadat een klacht is afgewikkeld, ontvangt u van ons achteraf een enquête met betrekking tot de klachtafwikkeling. Wij verzoeken u vriendelijk deze in te vullen en aan ons terug te sturen. Wij willen u te allen tijde van een uitstekende service voorzien.

6.4. Op elk product dat wij aan u leveren, is een garantie van toepassing. Hoe lang deze garantie duurt, is geheel afhankelijk van het product. Indien u bij één van onze artikelen een gebrek of defect ontdekt, verzoeken wij u binnen 48 uur na levering hier melding van te doen bij ons. We geven géén wasgarantie. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

6.5. Wanneer het product binnen de garantieperiode kapot gaat, zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u vergoeden. Dat geldt echter niet wanneer er sprake is van opzet of bewuste beschadiging. Tevens verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij, indien de schade plaats vindt na de garantietermijn. Mogelijk is deze te claimen op de inboedelverzekering. Voor beide situa- ties geldt dat er zonder een aankoopbon niet terugbetaald kan worden. Na het vervallen van de garantietermijn, komt ook de nieuwwaarde te vervallen bij mogelijke uitkering van een schade. Er wordt dan uitgekeerd op basis van dagwaarde.